DA
Flexible Learning

Flexible Learning

Relaxing Encounters

Relaxing Encounters

Pleasant Cooperation

Pleasant Cooperation

Playful Discovery

Playful Discovery

Highlights

i3LEARNHUB - en ny generation undervisningssoftware er landet

TILBAGE I SKOLEN? VI ER KLAR!

For få måneder siden lancerede vi den private beta-version af vores splinternye i3LEARNHUB! Der er allerede 750 personer, som har tilmeldt sig, og 630 lektioner er blevet oprettet!

Nu er vi klar til den endelige lancering med adskillige unikke funktioner! i3LEARNHUB ER SÅ NEMT, AT UNDERVISNING FØLES SOM AT VÆRE PÅ FERIE!

i3SYNC åbner en ny verden af muligheder

 Dine præsentationer bliver aldrig de samme igen med i3SYNC

TRÅDLØST PLUG & PLAY-PRÆSENTATIONSREDSKAB

i3SYNC er nem at betjene og gør det muligt for flere brugere at dele indhold på en skærm med et enkelt klik på en knap. i3SYNC er kompatibel med alle typer enheder, der har HDMI-tilslutning.

Hils på vores nye stoleserie

 

Do you want to SIT, SWING, TURN or ROCK?

Mød vores nye SEED-serie

SEED er en serie stole, der med gennemtænkt design og holdbarhed er velegnet til mange forskellige miljøer. Serien består af et skalsæde, der går igen på alle stole, det sikrer sammenhørighed - forskellige farver og stel giver mulighed for indretningsløsninger, der matcher ethvert behov.

Lærerforberedelse i Baggesenskolen

 

Case


Baggesenskolens nye lærerforberedelse

 

Cases

Customer satisfaction is very important to us. But students and teachers who benefit from our products are even more important!
Our motto is "Lifelong learning is fun!". In this section, we want to show you some beautiful projects from happy customers.